Ajankohtaista

9.6.2017

Tänään perjantaina Mustassa Kalliossa: Mustan kanin kolo auki klo 21 asti, sieltä voi hakea Mustan Kallion käsiohjelmaa, tsekata kaupan tarjonnan tai juoda vaikka kupin teetä. Pyöräpaja on auki tänään klo 18 asti, ja siellä on stencil-työpaja klo 16–18. Varis-verkosto järjestää antifasistiset yökorikset Brahen kentällä klo 22 alkaen. Siellä on myös distroja ja hengailua, tervetuloa!

 

9.6.2017

Ohjelmaan lisätty lauantain hip-hop-keikka Kummalla. Kummalla keikka myös sunnuntaina jäätelöbrunssin ja zine- ja kirjamessujen päätteeksi!

 

7.6.2017

Ohjelmaan on lisätty A-ryhmän järjestämä Eroon Sipilästä -työpaja, joka pidetään Lymyssä lauantaina klo 16 alkaen.

 

7.6.2017

Avoin tee-se-itse-pyöräpaja osallistuu Mustaan Kallioon pidennetyillä aukiloajoilla. Pasilassa voi käydä tutustumassa pajan toimintaan tai korjaamassa pyörää, tarvittaessa pajalaisten avustuksella. Paja on auki klo 16–18 (Pasilan puistotie 12) koko viikon ajan.

 

5.6.2017

HUOMENNA! Musta Kallio -viikko aloitetaan tiistaina 6.6. Fasismi Suomessa 2017 -info- ja keskustelutilaisuudella, jonka jälkeen pidetään Rojava-näyttelyn avajaiset. Näyttely on avoinna ke ja to klo 1419. Viikon muu ohjelma ja tarkempia kuvauksia tapahtumista löytyy ohjelma-osiosta. Tervetuloa tutustumaan antiautoritäärisiin ryhmiin, projekteihin ja tiloihin, joita Helsingissä toimii! Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, ellei toisin mainita.

 

5.6.2017

Mustan kanin kolo on auki tiistaista lauantaihin (6.–10.6.) laajennetuin aukioloajoin (klo 12–21). Kaupalta saa tietoa Mustan Kallion ohjelmasta ja tapahtumapaikoista. Paikalle voi mennä myös vain juomaan kupin kahvia/teetä, hengähtämään hetkeksi tai vaikka täyttämään vesipullon.

 

31.5.2017

Suuren suosion saavuttanut ja useita “josko vielä kerran” -tiedusteluita poikinut Antiautoritäärinen Kallio -kiertokävely saa jatkoa, kun sunnuntaina 11.6. klo 12 alkaen kierrellään Pasilassa ja tutustutaan alueen anarkistiseen ja antiautoritaariseen historiaan vallankumouksellisista rautatieläisistä ja lyseolaisterroristeista pankkiryöstäjien ja rauhanliikkeen kautta anarkistisiin postityöläisiin.

Stencil-työpaja on siirretty torstailta perjantaille 9.6. Kellonaika ja paikka ovat samat.

 

28.5.2017

Olemme lisänneet tapahtumia nettisivuille, ja ohjelma päivittyy edelleen. Vapaa liikkuvuuden piknik lykkääntyy, mutta keskiviikkona 7.6. pidetään Oma maassa Coffee Withour Borders -kahvila, siitä ja muista tapahtumista lisää tietoa ohjelma-sivulla.

 

5.5.2017

Musta Kallio -viikon järjestelyt etenevät vauhdilla, ja tiedossa on lukuisia tapahtumia antiautoritäärisestä kiertokävelystä ja näyttelystä työpajoihin ja zinemessuihin sekä paljon muuta!

Vaikka ohjelmaa on jo runsaasti, saa viikkoon tarvittaessa mahdutettua lisääkin. Mikäli sinulla tai ryhmälläsi on ideoita Mustan Kallion suhteen, ota yhteyttä mustakallio@riseup.net